projectmanager online

Uw project stagneert

Wist u dat 20% van alle internetprojecten uiteindelijk niet online gaan? In veel gevallen ligt dit aan de communicatie tussen de ontwikkelaar en de opdrachtgever. Beide partijen hadden vooraf een bepaald beeld van de doelstellingen en de kostenontwikkeling voor het internet project.

Vaak gaat het mis wanneer het concept tijdens de ontwikkeling wordt bijgesteld. De ontwikkelaar verwacht meerwerk voor eventuele nieuwe functionaliteiten, maar de opdrachtgever vindt het meerwerk niet redelijk en weigert om dit te betalen. Het eindresultaat is dat beide partijen elkaar niet vinden en het internetproject gaat niet online.

Bemiddeling

De projectbemiddelaar start met een gesprek met de opdrachtgever en de ontwikkelaar. In dit gesprek worden de strategie en de te verwachten resultaten besproken. De projectbemiddelaar wil zich vrij voelen om vast te kunnen stellen of de werkrelatie tussen klant en opdrachtgever kans van slagen heeft en er voldoende vertrouwen is tussen de projectbemiddelaar en ontwikkelaar om het traject tot een goed einde te brengen. Indien er sprake is van een werkbare situatie, bieden wij u de mogelijkheid om het projectmanagement over te nemen.

Voor wie

Wij bieden organisaties de mogelijkheid om via bemiddeling vastgelopen internetprojecten duurzaam los te trekken. De projectbemiddelaar zorgt voor meer online rendement en een optimale ervaring op elk platform.

Projectbemiddelaar werkt o.a. voor:

- Internet- en marketingbedrijven;
- E-commerce bedrijven;
- Overheden.

Wenst u meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

Bemiddeling nodig? Wij helpen u graag verder. Bel: 06-2900 51 88

© Copyright 2017 VPP webdesign.