Ieder bedrijf heeft zo haar specialisme

Online Marketing Bij digitale marketing draait alles om de klant. Verkoop, traffic, goede leads en naamsbekendheid zijn de online doelstellingen die u terug wilt zien in uw online marketing activiteiten.

Uw product in de top van de zoekmachines!

Zonder specifieke voorkennis in de online wereld van digitale marketing weet u eigenlijk niet zo goed waar u aan toe bent. Vaak krijgt u te maken met verschillende tussenpersonen en programma's. Deze tussenpersonen bestaan vaak niet alleen uit ad-netwerken en ad-exchanges (programma's), maar ook uit (re)targetingspecialisten, mediabureau's en diverse meetsystemen. Indien u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van AdSense (geld verdienen met uw site) blijft er vaak van elke euro maar een fractie over voor de publisher of adverteerder. De uiteindelijke inkomsten vallen uiteindelijk vaak tegen. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Zoekmachine Marketing (SEO)

Een goede website is één, maar goed gevonden worden is nóg belangrijker! Scoren je pagina's minder goed in Google? SEO-keuzes uit het verleden kunnen leiden tot interne concurrentie op uw site. Wat betekent dat voor je keyword rankings en content ranking? Google wordt steeds beter in het inhoudelijk begrijpen van de content op landingspagina's. Daarnaast begrijpt Google ook steeds beter wat zoekers nu precies willen als ze een zoekopdracht intypen. Daarom is zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, niet meer weg te denken uit een goede internet marketingformule.

[Lees meer]

Adverteren via Zoekmachines (SEA)

Zie uw product of dienst in de top van de zoekmachines! Zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing worden dagelijks door elke internetgebruiker gebruikt om informatie te vinden. Ook bedrijven, producten en diensten worden hier veel mee gezocht en gevonden. Deze zoekmachines bieden ook de mogelijkheid om beeld- en tekstadvertenties rondom de zoekresultaten te plaatsen. Het inkopen van deze advertenties noemen we Zoekmachine Advertising, ook wel bekend als SEA (Search Engine Advertising). Door het instellen van de gewenste conversies zal het advertentiebeleid beter aansluiten bij de website en de doelgroep.

[Lees meer]

Display Advertisement (SEA)

Display advertising betekent het plaatsen van advertenties in de vorm van banners in alle soorten en maten bij diverse zoekmachines of verschillende partner display netwerken. Om gebruik te maken van de verschillende display advertisement instrumenten moet men wel enige kennis hebben van online marketingtools en het ontwikkelen van diverse XML feeds. Er bestaan verschillende partnerprogramma's waar men zich voor bannering en websites kan aanmelden maar vaak worden deze functionaliteiten om omzet te genereren vaag beschreven.

[Lees meer]

Online Marketingcampagnes

Een goede online marketing campagne bestaat uit luisteren en communiceren met de eindgebruiker van uw product of dienst. Om een webcampagne succesvol te laten verlopen is echter wel de nodige expertise nodig. Met behulp van creatieve online campagnes ondersteunen we onze opdrachtgevers bij het bereiken van de doelgroep. Wij realiseren onder meer: Het versterken van uw merk; Het realiseren van meer leads; Het verhogen van de online verkoop; Het voorzien van een nieuwe interface voor uw product.

[Lees meer]

Totaaloplossingen

Een keuze tussen diverse online advertisement instrumenten wordt gemaakt op basis van de huidige online strategie, de wensen en doelstellingen van de opdrachtgever. Wij helpen onze opdrachtgevers met het realiseren van hun internet marketingdoelstellingen en optimaliseren d.m.v. A/B testing de gewenste conversies voor meer online rendement.

Kan ik u ergens mee helpen? Altijd een online oplossing. Bel: 06-2900 51 88

© Copyright 2017 VPP webdesign.