Online Projectmanager Media

Heeft uw organisatie behoefte aan een online projectmanager media met veel ervaring en kennis van zaken op het gebied van e-commerce projecten en online marketing?

De online projectmanager inventariseert voor uw product de marktsegmenten en de consumentengroepen, en vertaalt uw wensen en ideeën naar een online marketingplan. De projectmanager houdt zicht op het budget en de planning(s)ontwikkeling en is verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van de ontwikkeling en de vormgeving. Daarnaast draagt de projectmanager vanuit haar expertise als online marketeer ideeën aan voor de online verkoop van uw product.

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om een projectmanager in te zetten voor onder andere tijdelijke internettrajecten, of wanneer het te lang duurt om geschikte kandidaten te vinden voor een vacature.

De projectmanager werkt o.a. voor:

Internet- en marketingbedrijven;

E-commerce organisaties;

Overheden.

Wenst u meer informatie? Bel dan 06 - 29005188. Ik sta u graag te woord.

Online Projectmanager Media
Skills
  • Prince, Agile en Scrum

  • Data-analyse

  • Online marketeer

  • Online strategie

 

Voordelen
Een interim projectmanager digitale media heeft het voordeel dat zij niet verbonden is met de geschiedenis van uw organisatie en kan daarom makkelijker een moeilijke beslissing nemen.

De projectmanager heeft ervaring met en kennis van HTML/CSS, XML, PHP, My SQL, MS SQL, JSON, Zend, Drupal, Magento, Joomla, Wordpress, Kirra, etcetera.

Kan ik u ergens mee helpen? Altijd een online oplossing. Bel: 06-2900 51 88

© Copyright 2017 VPP webdesign.