Online Projectmanager Media

Tijdens een kennismakingsgesprek vertelt u ons wat uw wensen zijn. In overleg met u inventariseren wij de online communicatie- en marketingstrategie voor uw dienst, product of applicatie. Op basis van dit gesprek doen wij u een passend voorstel.

Als u akkoord gaat met ons voorstel, budget en planning, gaan wij voor u aan de slag. Uw wensen, oplossingen en ideeën presenteren wij in een functioneel en technisch conceptontwerp. Naar aanleiding van uw opmerkingen passen we het concept aan. Vervolgens maken we het functioneel en technisch ontwerp klaar voor productie.

Een testprocedure wordt opgesteld voor de opdrachtgever. Tijdens de testfase wordt de applicatie, de website en de online marketingdoelstellingen getest door Internetbureau VPP en de opdrachtgever.

Optimalisatie

Tenslotte dragen wij zorg voor een goede service zodat uw product of dienst ook in de toekomst aan uw verwachting blijft voldoen. Aangezien een goede website of applicatie altijd in ontwikkeling is kunt u na oplevering van het project vrijblijvend een onderhoudscontract afsluiten.

Online Marketing Consultant
Skills
  • Projectmanagement

  • Prince

  • Agile

  • Scrum

 

Online doelstellingen
De technologie die wij leveren staat in dienst van de (online) doelen. Een programmeertaal en Content Management System (CMS) wordt gekozen omdat deze het beste aansluit bij de wensen van de klant en het huidige technische platform. Wij verzorgen voor u de complete technische afhandeling van de internetmarketing strategie voor uw organisatie.

Kan ik u ergens mee helpen? Altijd een online oplossing. Bel: 06-2900 51 88

© Copyright 2017 VPP webdesign.